Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te registreren. Kies Ga door om dit te accepteren. Veel plezier!

Lees meer over het gebruik van cookies bij Privacy.

Henk Joosen

Recensies

Leestafel (18 september 2011)
"...Na Dup vangt een staart is dit het tweede boek over Dup. Dit boek is anders qua stijl dan het eerste boek. Het lijkt of het verhaal bewust in eenvoudiger taal is geschreven. In Dup vangt een staart gebeuren ook spannende dingen met boeven, maar dat werd iets volwassener gebracht en meer vanuit de beleving van Dup...
...Maar de kinderen, voor wie het boek uiteindelijk bedoeld is, zullen er zeker van genieten, want ook dit is evengoed een leuk en af en toe grappig verhaal over de avonturen van Dup..."
De hele recensie vind je hier.

Pluizer (2 augustus 2011)
"...Een spannend detectiveverhaal dat zeker in de smaak valt bij negenjarigen. Korte hoofdstukjes, een groot lettertype en veel dialogen: ook als een kind niet zo graag of goed leest, zal het dit boek zonder problemen tot het einde lezen..."
De hele recensie vind je hier.

JaapLeest (16 februari 2011)
"...Daar is Dup weer. Nog maar het tweede boek over dit jongetje maar toch voelt hij al als een vertrouwd personage. Dup is een sympathieke anti-held die niet op avontuur uit is maar toch weer opnieuw in een spannende zaak terecht komt...."
Lees hier de hele recensie.

Kinderboekenpraatjes (31 januari 2011)
"...Dup vangt een staart is het eerste boek van Henk Joosen en een mooi debuut. Joosen heeft een prettige stijl en weet met weinig woorden zijn personages kleur te geven..."
Lees hier de hele recensie.

JaapLeest (18 januari 2011)
"...Dup is naief en dapper tegelijk. Hij is geen held, al is zijn optreden best stoer te noemen, maar gewoon bang en nieuwsgierig en voor veel kinderen een identificatiefiguur. Want wie doet er niet graag iets stiekems? Joosen beschrijft die mengeling mix van opwinding en schuldgevoel heel treffend..."
Lees hier de hele recensie.

Pluizuit (14 december 2010)
"...Lees de recensie hier.

BN DeStem (7 december 2010)
Klik op de afbeelding of lees de recensie hier.

De Leestafel (13 november 2010)
"...Het is een heerlijk boek om te lezen, je kunt haast niet meer stoppen als je eenmaal begonnen bent. 
Vraag het cadeau of koop het zelf, daar krijg je echt geen spijt van
..."
Lees hier de hele recensie.

Weekblad Oosterhout (8 oktober 2010)

Kijk ook eens op:

www.HenkTekst.nl


FacebookLinkedIn